Elematis este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2011 în Iași, având ca obiect principal de activitate importul și distribuția de materiale și echipamente electrice.

Suntem una dintre cele mai dinamice companii din domeniul nostru. Compania s-a extins într-un ritm rapid și constant, astfel că după 9 ani, avem deschise pe lângă depozitul din Iași, puncte de lucru, în Suceava, Bacău, Botoșani și București.

Angajații Elematis, cu o experiență vastă în domeniu, alcătuiesc o echipa dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

Asigurăm o gama variata de servicii de consultanță, proiectare în domeniul înstalațiilor electrice și al automatizărilor industriale. Materialele oferite de Elematis sunt în conformitate cu standardele românești și europene, respectă reglementările tehnice în vigoare, dețin agremente, certificate de calitate și garanție. Obiectivele firmei noastre sunt în concordanță cu elementele care ne ghidează în activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine și eficiență.

Partenerii noștri sunt:
Schneider Electric, Wago, Schlemmer, Eaton, Philips, Himel, Obo, Electroplast, Klausen, Honeywell, Omron, ETI, Siemens, IFM, Schrack, Klauke, Cellpack, Courbi, Elba, Elmark, Kopos, Lohuis, PUK.